Malý velký kuchař
Tříhodinové sobotní jednorázové kurzy vaření pro děti 6-14 let. Pokaždé jiné téma. Lze objednat jednotlivě nebo několik kurzů najednou. Probíhá v pěkné a prostorné kuchyni Prostoru 29 (zadní schodiště ve stejné budově, kde je Všeználek).
Dárek? I na poslední chvíli? Jste tu správně, jsme jako blesk!
Dárkový poukaz (voucher) vyrobíme dle Vašeho přání a odešleme elektronicky nebo vytištěný poštou. Poptávejte na: iva@vasvseznalek.cz. Včetně last-minute vánočních dárků!
Máte doma malého nadšence do vaření?
Už Vás někdy napadlo, jak skvělé by bylo v něm tohle nadšení podpořit, ale zároveň neriskovat, že Vám během pár minut změní kuchyni k nepoznání? Pokud ano, pak jsou Všeználkovy kurzy vaření pro děti tím ideálním řešením!
Děti se nejen naučí vařit jednoduchá jídla z různých koutů světa, ale těšit se mohou i na
zajímavosti a hry spojené s danou kuchyní nebo svátkem.
Návštěvu Itálie například zakončí jahodovým tiramisu a těšení se na Vánoce si ukrátí zasněženými sušenkami.
Jak dětské vaření probíhá ?
Kurzy vaření pro děti jsou určeny pro skupinku 6 – 16 dětí
O děti se budou vždy starat nejméně 2 zkušení lektoři
Na kurzech můžete nechat Vaše kuchařky a kuchaře samotné
Kurzy vaření s dětmi trvají 14:00-17:00
Připravená jídla si na kurzu děti snědí nebo jim je zabalíme a můžou se pochlubit i doma, co skvělého vytvořily
Každý správný kuchař nosí zástěru, kterou dětem zapůjčíme
Na kurz není třeba si cokoli nosit
Postaráme se dětem o pitný režim
Všechny recepty po skončení kurzu vaření zašleme následující den emailem
Cena? 1.090 Kč za sobotní odpoledne.
Harmonogram kurzů Malý Velký kuchař
Do objednávkového rozhraní přejdete kliknutím na titul – anebo zkuste “Mňam!”.
sobota 15. února 2025
PALAČINKY, VAFLE A NĚCO NA NĚ
- Křehké palačinky
- Lívance s javorovým sirupem
- Křupavé vafle
- Domácí nutela
- Ovocná marmeláda
sobota 17. května 2025
ZMRZLINY A SORBETY
- Jahodový sorbet
- Vanilková a čokoládová zmrzlina
- Zmrzlinový pohár
* Poznámka: Recepty na jednotlivých kurzech se mohou odměňovat podle aktuální dostupnosti čerstvých surovin a také přizpůsobovat konkrétní skupině dětí.